VILKÅR OG OPHAVS RET

Vigtig juridisk information

Ophavsret og
Deling

Du er naturligvis meget velkommen til at dele både videoer, tests og artikler på din egen hjemmeside, sociale medier eller andre steder – men vi vil sætte stor pris på at du tilføjer et link til www.homefit.dk.
Med mindre andet er angivet har Homefit.dk copyright på alt materiale på dette websted. Materialet eller sitet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse. Stof fra webstedet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:
Homefit.dk kontakt os her
Eksterne links. Vi gør opmærksom på, at sitet www.homefit.dk indeholder links til sider, som ikke er produceret af www.homefit.dk, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Læs Om ansvar for fysiske tests

Fysiske
Test

De informationer, du finder her på dette website har gennemgået en grundig og løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved alle korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl har sneget sig ind på siderne Homefit.dk
og undersider. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte brugers brug af informationer, som er tilvejebragt her på sitet. Vi fralægger os et hvert ansvar, for skader eller gener der kan opstå under eller efter test anbefalet på sitet udført alene eller sammen med andre. Vi fralægger os et hvert ansvar for skader opstået på baggrund af anbefalinger fundet på sitet, eller links fra sitet. Desuden kan sitet ikke erstatte konsultation hos læge. Sitet testresultater og score data kan kun bruges som vejledende anbefalinger. Hvis du er under 18 år gammel skal du have dine forældres accept før brugen af Homefit.dk

Anvendelse, beskyttelse af Personlige oplysninger

Homefit.dk er et website udviklet til at gemme testdata. Det er vores vigtigste opgave, at der tages sikker hånd om alle indsamlede og indtastede data. Anvendelsen og beskyttelse af de oplysninger du afgiver, når du besøger vores websites gemmes så sikkert vi kan.
Homefit.dk gør alt for at beskytte dine personlige oplysninger og sikre, at dine data er forsvarlig gemt. Det anbefales at du sikre adgang til Homefit med et kodeord med god sikkerhed, f.eks. minimum 8 tegne indeholdende både tegn, tal, store og små bogstaver. Dine data vil blive gemt 1 år efter du melder dig ud af Homefit.dk og kan i den periode gendannes. Dette gælder med mindre du skriver direkte til Homefit.dk, hvor du anmoder om at få slette dine data. Du kan kontakte homefit.dk her.

Log på Homefit